Tysktalende Kundekonsulent

LINDBERG er et unikt mindset i den internationale brilleverden. Siden midt 80erne har vi revolutioneret design af briller, og udvikling er vores stærkeste kompetence. Vi insisterer på originalitet og topkvalitet i alt hvad vi gør, og vores forretning er centreret omkring et tæt forhold til vores kunder.

Til vores kundeafdeling i Aarhus søger vi en serviceminded kundekonsulent med stærke kompetencer inden for det tyske sprog.
Du vil indgå i et dagligt team med 25 kolleger, som i samarbejde med vores øvrige afdelinger i Shanghai og på Filippinerne yder kundeservice i absolut topklasse i mere end 30 lande. Vi arbejder i et åbent kontorlandskab med en god og uformel stemning i en til tider travl hverdag.
 

Det er en forudsætning, at du taler flydende tysk samt kan begå dig på dansk og engelsk. Med udgangspunkt i dine sprogkompetencer, skal du via telefonen arbejde målrettet og struktureret med at servicere vores kunder. 

 

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

– Kundeservice og produktrådgivning via telefon og e-mail
– Opfølgning på kundehenvendelser
– Bearbejdning og registrering af ordrer
– Reklamationsbehandling 

 

Som person er du udadvendt, engageret og smilende, og du sætter en ære i at yde kundeservice i særklasse. Du har stærke kommunikations- og samarbejdsevner og er i stand til at bevare overblikket – også når det går stærkt. 

 

Vi sørger for grundig oplæring i vores produkter, kundeservice samt Microsoft Dynamics AX, der sammen med telefonen bliver dit vigtigste arbejdsredskab. 

Arbejdstiden er mandag–torsdag kl. 08.00–16.00 samt fredag kl. 08.30–16.00. Tiltrædelse snarest muligt. 

Ansøgning mærket ”LINDBERG-kundekonsulent” sendes sammen med CV, referencer og foto til job@LINDBERG.com.
Ansøgningen skal være os i hænde senest den 20. januar. 

Samtaler afholdes løbende.

 

LINDBERG designs, develops, manufactures, markets and sells LINDBERG frames, and has by 2017 earned a total of 92 design awards. LINDBERG is a unique mindset in the international eyewear industry and is the largest player world-wide among the independent, design-oriented high-end eyewear brands. 
LINDBERGs 2017 collections are the most successful in the history of the company. We currently export to 138 countries. Over the years, we have revolutionised eyewear design more than once and innovation is absolutely key to our business. We offer a challenging workday and an informal atmosphere with many highly skilled and competent colleagues.